Wilfa Svart Uniform Steel Kaffekværn WSFB 100S

Vejledende pris: 2.499,00 DKK

1.673,00 DKK Inkl. moms

(1.338,40 DKK Ekskl. moms)

Flot sølvfarvet kaffekværn fra Wilfa. Kværn dine kaffebønner til perfektion.

Serie: Uniform

Testet og udviklet i tæt samarbejde med anerkendte barista Tim Wendelboe

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 103054 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Kaffekværnen er designet i samarbejde med eksperten Tim Wendelbo. Det har endt med et skarpt og stilfuldt resultat. Dette produkt kværner dine kaffebønner i præcist den kværningsgrad du ønsker.

En kværn med en masse muligheder

Med 41 kværnindstillinger kan du være sikker på at dine kaffebønner nok skal blive kværnet i den grad du ønsker. Fra fint espresso kaffepulver til grovkværnede bønner til stempelkaffe. Oveni det har maskinen en “auto off” funktion.

Brug Wilfa Svart App’en til at bestemme hvordan dine bønner skal kværnes.

Design og funktionalitet

Kværnen er støbt i aluminium og stål. Dette giver kværnen en robusthed. Kaffekværnen har en metalbeholder til kaffe. Dette er for at minimere statisk elektricitet. Det er tydeligt at der er tænkt over hvert aspekt i fremstillingen af dette produkt. Inden i maskinen sidder der en bred italiensk kværn (Flat Burr Grinder Head). Kværnen har flade kværnskær. Sammensætning mellem kværn af flot design og velduftende kaffebønner, gør hele kaffebrygningen til en nydelig process.

WSFB 100S / WSFBS 100B kaffekværnen kan kort og enkelt anbefales til alle der virkelig går op i hvordan deres kaffe skal smage.