Wilfa Svart Classic Aroma Kaffekværn CGWS 130B

Vejledende pris: 1.299,00 DKK

697,00 DKK Inkl. moms

(557,60 DKK Ekskl. moms)

Lækker kaffekværn med “Conical Grinder Head” fra Wilfa.

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 103058 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Det er relativt få ting der slår duften af friskkværnede kaffebønner. Med Wilfa Svart Aroma Kaffekværn kan du kværne dine kaffebønner i 5 forskellige kværningsgrader. Den er ikke velegnet til espresso, da den ikke maler kaffen fint nok, men alt fra stempelkaffe til mokka pot, kan den klare. Dette produkt er designet til kaffenørden. Man kværner bønnerne alt efter hvilken smag og brygningsmetode man har lyst til. Det er faktisk sådan at kværnen besidder en timerfunktion, der medfører at kaffebønnerne bliver kværnet i den helt rigtige grad. Kaffebeholderen er naturligvis UV-beskyttet og kan male 250 g bønner hver gang.

Hastigheden er lavere (i forhold til Nymalt kværnen), hvilket gør at der er mindre statisk elektrisk kaffestøv. Den lavere hastighed medfører også et mindre lydniveau.

Så om det er Aeropress/Hario, stempelkande eller andet du skal bruge dine kværnede kaffebønner til, er dette produkt lige for dig. Det er enkelt! Vælg blot mellem de 5 forskellige kværningsgrader.

Rustfrit stål giver dette produkt kvalitet og en holdbarhed der er svær at overgå. Faktisk er kvaliteten af denne maskine så god at Wilfa tilbyder 5 års garanti.

Godkendelse: ECBC (European Coffee Brewing Center)

Strøm: 130 W

Kapacitet: 250 gram