Peter Larsen Special Colombia Kachalu Øko RA (Pose á 1 kg.)

232,00 DKK Inkl. moms

(185,60 DKK Ekskl. moms)

Peter Larsen Special Colombia Kachalu. Hele bønner. Økologisk og Rainforest Alliance certificeret. Løs pose á 1 kg / 1000 gr.

Køb hele kasser og få ekstra 10% rabat!
Der er 4 poser i en kasse. Køb 4, 8, 12 eller flere poser. Rabatten fratrækkes i kurven.

Ikke på lager

Beskrivelse

Colombia Kachalu er økologiske og RA certificerede kaffebønner fra Colombia. Kaffebønnerne er blevet dyrket på en højde af 1500-2000 m.o.h og høstet i perioden December-januar. Kaffesorten er Arabica (100%).

Peter Larsen Special

Alle produkter fra sortimentet Peter Larsen Special er nøje udvalgte kaffebønner, ristet Peter Larsens eget mikroresteri i Viborg. Herfra bliver der taget godt om bønnerne under ristningsprocessen. Peter Larsen er dedikeret til at lave produkter af høj kvalitet til specialbutikkerne. Det visuelle udtryk, som Special serien udstråler, har til mål netop at understrege den særlige smagsoplevelse.

Peter Larsen har været i kaffeindustrien i mere end 100 år. I alt den tid har de brugt deres tid og kræfter på at fremstille nogle af de bedste kaffeprodukter.

 

Smagsprofil: Let frugtagtig kaffe der er fyldt med aroma. Smagen er en smule sød og har også en dejlig smag af æbler og karamel. Hertil er der også noter af chokolade med mandler. Alt i alt en smagsrig kaffe.

Oprindelsesland: Santander, Kachalu, Colombia. Region: Caldas, Valle, Risaralda.