Hario V60 Metal Drip Scale USB Kaffevægt – VSTM-2000HSV

Vejledende pris: 795,00 DKK

619,00 DKK Inkl. moms

(495,20 DKK Ekskl. moms)

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 507161 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Opgraderingen fra Hario af deres anden vægt. Og stadig en lækker løsning fra Hario til dig, der let og nemt vil have fuld kontrol over dit V60 bryg.

Kaffevægten har en traditionel vægtfunktion, men har også samtidig en timerfunktion, så du hele tiden kan styre vandmængde over tid, og dermed hvor meget brygget kaffe du ender med. Ganske enkelt genialt.
Vægten er let at bruge:

  • Placer din med i på din kop eller oven på vægten
  • Fugt filteret og forvarm tragt og kop
  • Nulstil vægten og hæld den ønskede mængde kaffe i filteret. Husk brug altid frisk ristet og malet kaffe for det bedste resultat.
  • Start timeren og forvæd din kaffe i ca. 30 sekunder.
  • Nulstil både timer og vægt
  • Start timeren og bryg din kaffe. Hæld vand i til du har den ønskede mængde kaffe.

Med tidsfunktionen og vægten får du en muligheden for at lave en ensartet V60 bryg gang på gang. Vægten er udført i flot sort finish stærkt ASB-plast og rustfrit stål på vejebasen.
Vægten vejer med 0,1 grams nøjagtighed i intervallet 2-200 gram, 1 grams nøjagtighed i intervallet 200-500 gram og 3 grams nøjagtighed i intervallet 500-2000 gram.
Timeren tæller 1 sekund ad gangen.

 

I forhold til Harios anden vægt, er displayet baggrundsbelyst, så det altid er let at aflæse vægt og tid. Selve vejefladen er i rustfrit stål, der isolerer varmen bedre fra basen, og du undgår derfor, at varmen påvirker vejecellen. Den rustfri ståldel kan let afmonteres ved blot at dreje den af, og du kan rengøre resten af vægten med en klud. Vægten har skridsikre gummiføder, der sikrer dig stabilitet igennem din brygning.

Vægten har genopladeligt batteri, der kan oplades med det medfølgende USB-kabel (tilslut eksempelvis USB-kablet til en computer).

VIGTIGT: Ved at vægten måske har ligget i én kasse længe fra produktionen førend at den bliver solgt, kan vægten godt havde afladet sig selv. Det er derfor vigtigt at man lade vægten ligge og lade i 12 timer, inden man tager den i brug. Den skal stadig lade de 12 timer, selvom lader indikator lampen lyser.