Vi forhandler:

Peter Larsen kaffe

Peter Larsen er et kaffemærke med en lang tradition for godt håndværk og grundighed. Virksomheden drives i øjeblikket af fjerde generation og har gennem alle årene været innovative i deres produktudvikling og arbejdsprocesser.

Peter Larsen kaffe er eksklusiv kaffe, der produceres med tanke på miljøet, og som er til at betale. I sortimentet finder du både kaffebønner, malet kaffe, instant kaffe og kaffekapsler.

Peter Larsen kaffebønner

De rigtige bønner er grundstenen i en god kop kaffe. Peter Larsen kaffebønner spænder bredt, så du kan få lige præcis den oprindelse og de smagsnoter, du bedst kan lide.

Bønnerne kommer fra eksempelvis Colombia i Sydamerika og Kenya i Østafrika. Hvert område har deres særlige kendetegn og smagsnoter, ligesom selve typen af bønnen naturligvis også har betydning for både smag og aroma.

Hele kaffebønner bidrager med et ekstra niveau til kaffeoplevelsen, og med dine favorit Peter Larsen kaffebønner er det ingen sag at skabe ægte baristastemning hjemme i privaten. Når bønnerne skal kværnes, før du kan brygge kaffen, vil en helt fantastisk duft spredes i lokalet, og kaffearomaerne er desuden kraftigere, når kaffen brygges på friskkværnede bønner.

En af de mest populære Peter Larsen kaffebønner er Java Colombia – en sand klassiker med en mild og rund eftersmag, som behager de fleste. Er du til en mere kraftig kaffesmag, kan du overveje Kenya AA, som er lavet på Arabica bønner, der vokser i helt op til 2100 meters højde. Den har en stærk og karakterfyldt smag med en blød og let syrlig eftersmag.

Du kan også prøve den karakteristiske Special-serie, som kommer i fine, miljøvenlige poser. De fleste af varianterne er Fairtrade eller Rainforest Alliance certificerede – eller begge dele. En del af dem er også økologiske, så du kan nyde en smagfuld kop kaffe med god samvittighed. Skal du byde dine gæster på en anderledes kaffeoplevelse, kan du servere en kop Peter Larsen aromakaffe med eksempelvis rom og kokosnød eller chokoladenoter.

Peter Larsen malet kaffe

Har du ikke en kaffemaskine, der kan kværne bønner, eller foretrækker du bare malet kaffe, kan du også finde dette i vores udvalg af Peter Larsen kaffe. Den gode kvalitet fra Peter Larsen sikrer, at du stadig får glæde af de fantastiske aromaer, både når du brygger kaffen, og når du efterfølgende drikker den.

Peter Larsen kaffepulver er klar til at komme direkte i kaffemaskinen, og du kan også bruge det til at lave stempelkaffe, hvis det er din foretrukne kaffetype.

Du finder malet Peter Larsen kaffe, der er Rainforest Alliance certificeret, hvilket betyder, at det er produceret med tanke på både miljøet og de mennesker, der arbejder på kaffefarmene.

Peter Larsen instant kaffe

Det erfarne kaffebrand har naturligvis også instant kaffe i deres sortiment, så du altid kan lave en velsmagende kop kaffe, også selvom tiden er knap.

Vælg mellem forskellige smagsvarianter fra eksempelvis Colombia eller Brasilien. Du kan også se vores samlede udvalg af instant kaffe, hvis du vil have endnu flere valgmuligheder. Du finder naturligvis også økologisk instant kaffe fra Peter Larsen.

Peter Larsen kaffekapsler

Er du hoppet med på bølgen af kapselmaskiner, der gør det endnu nemmere at være barista derhjemme, bør du helt sikkert overveje, om dit næste indkøb ikke skal være Peter Larsen kaffekapsler. De findes i forskellige varianter, så du kan få smagsnoter og aromaer, der passer til dine personlige præferencer.

Økologisk Peter Larsen kaffe

Peter Larsen laver de fleste af deres kaffetyper i økologiske varianter, så du ikke skal gå på kompromis med hverken principper, kvalitet eller smagsoplevelser, når du skal købe kaffe. Hvis du vil have et endnu større udvalg, kan du gå direkte til vores udvalg af økologiske kaffekapsler eller vores samlede sortiment af økologisk kaffe.

Peter Larsen Kaffe – historie

Virksomheden Peter Larsen Kaffe blev grundlagt tilbage i 1902 af manden af samme navn. Det startede som en detailvirksomhed, men grundlæggeren fik snart øjnene op for mulighederne som grossist, så han begyndte at sælge sine kaffeprodukter til andre forhandlere.

Her ses et billede af Peter Larsen:

I 1972 startede Peter Larsen Kaffe sin egen kaffeimport, hvilket hurtigt satte virksomheden i kontakt med en række andre kafferisterier. En stor del af disse blev efterfølgende opkøbt af Peter Larsen Kaffe, som var vokset stødt siden grundlæggelsen.

I år 2000 besluttede ledelsen sig for at koncentrere aktiviteten om Viborg, hvor virksomheden oprindeligt blev startet. I samme ombæring blev en del af virksomhedens afdelinger solgt til svenske Löfbergs, som deler Peter Larsen Kaffes holdninger til kaffeproduktion og virksomhedsdrift.

Nøgleordene hos Peter Larsen Kaffe er bæredygtighed og innovation. De har blandt andet et mål om at gøre kaffe til en ressource, så der kan blive sat en stopper for, at 99% af verdens kaffe i dag ender som affald. Dette mål arbejder de hen imod ved blandt andet at bruge hinden på kaffebønnerne i bagværk samt lave lækre snackbarer med kaffebønner og dadler.

Køb Peter Larsen kaffe hos Cup Supply

Hos Cup Supply forhandler vi et bredt sortiment af Peter Larsen Kaffe til både privat og erhverv. Uanset om du skal bruge Peter Larsen kapsler, bønner, instant eller malet kaffe, finder du et godt udvalg på vores side. Udvalgte produkter kan du købe i portionspakninger, som er den oplagte løsning til eksempelvis kontorer eller virksomheder, hvor mange gæster kommer og bydes på kaffe.

Vi har desuden jævnligt tilbud på Peter Larsen kaffe, så du kan få fingrene i kvalitetskaffe til ekstra gode priser.
Hvis du har spørgsmål til produkterne, levering eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på mail info@cupsupply.dk eller telefon 42 90 25 25.

Hele kaffebønner fra Peter Larsen

 • Peter Larsen Special Espresso Italian Roast (Pose á 1 kg.)

  173,00 DKK Inkl. moms
 • 22%

  Peter Larsen Special Kenya AA Fairtrade (Pose á 1 kg.)

  320,00 DKK 249,00 DKK Inkl. moms
 • Peter Larsen Special Espresso Etiopisk Sidamo Øko FT (Pose á 1 kg.)

  254,00 DKK Inkl. moms
 • Peter Larsen Special Nicaragua Fairtrade (Pose á 1 kg.)

  194,00 DKK Inkl. moms

Malet kaffe

 • 50%
  Rainforest Alliance

  Peter Larsen Blanding 13 Malet kaffe (Pose á 400 gr.) (Så længe lager haves)

  44,00 DKK 22,00 DKK Inkl. moms
 • 21%
  Øko EU
  Rainforest Alliance

  Peter Larsen Stempelkaffe Blanding 29 ØKO RA Malet kaffe (Pose á 400 gr.)

  61,00 DKK 47,95 DKK Inkl. moms
 • Peter Larsen Santos Malet Kaffe i Portionsposer inkl. Filtre (Kasse á 70×60 gr.)

  519,00 DKK Inkl. moms
 • Rainforest Alliance

  Peter Larsen Java Colombia RA Malet Kaffe (Pose á 500 gr.)

  49,00 DKK Inkl. moms
 • Peter Larsen Java Colombia Malet Kaffe i Portionsposer inkl. Filtre (Kasse á 30×175 gr.)

  599,00 DKK Inkl. moms

Økologiske kapsler fra Peter Larsen

 • 16%
  Øko EU

  Kapsler Espresso Supreme Økologisk (pk. á 10 kapsl.) Nespresso® Kompatibel

  32,00 DKK 26,95 DKK Inkl. moms
 • 16%
  Øko EU

  Kapsler Espresso Ristretto Økologisk (pk. á 10 kapsl.) Nespresso® Kompatibel

  32,00 DKK 26,95 DKK Inkl. moms
 • 16%
  Øko EU

  Kapsler Espresso Lungo Økologisk (pk. á 10 kapsl.) Nespresso® Kompatibel

  32,00 DKK 26,95 DKK Inkl. moms
 • 16%
  Øko EU

  Kapsler Espresso Etiopisk Sidamo Økologisk (pk. á 10 kapsl.) Nespresso® Kompatibel

  32,00 DKK 26,95 DKK Inkl. moms

Instant kaffe fra Peter Larsen

 • 20%

  Peter Larsen Brazil Single Instant Kaffe (Pose á 175 gr.)

  75,00 DKK 59,95 DKK Inkl. moms
 • 16%
  Øko EU
  Fairtrade

  Peter Larsen Classic Instant Kaffe Øko Fairtrade (glas á 100 gr.)

  58,00 DKK 49,00 DKK Inkl. moms
 • Peter Larsen Colombia Single Instant Kaffe (Pose á 175 gr.)

  76,00 DKK Inkl. moms
 • 24%
  Øko EU
  Fairtrade

  Peter Larsen Classic Øko Fairtrade Instant Kaffe (Pose á 150 gr.)

  86,00 DKK 64,95 DKK Inkl. moms